04/04/2020

Op 4 april 2020 zou de Lionsclub Het Hogeland een benefietconcert organiseren met medewerking van CMV Wilhelmina olv Bert van Dijken en met een exclusief gastoptreden van pianist Hugo Sloterdijk in Bedum. De opbrengst van dit concert komt geheel ten goede aan Colourful Het Hogeland en de stichting Het Groen Gasthuis in Warffum. Door de Corona crisis is het concert uitgesteld. In overleg met de betrokkenen wordt er gezocht naar een nieuwe datum.

Voor wie?

Houd je van eigentijdse orkestmuziek, ben je geïnteresseerd in filmmuziek, houd van je klassieke muziek en draag je de goede doelen een warm hart toe? Kom dan naar het benefietconcert! Het dak gaat eraf met zeer enthousiaste muzikanten uit Bedum!!

Thema

De avond staat in het teken van filmmuziek. CMV Wilhelmina en Hugo Sloterdijk hebben een bijzonder gevarieerd programma samengesteld met fantastische muziek. Vaak zult u zeggen: hé, dat ken ik, van welke film was deze muziek nog maar? Grandioze muziek waarbij alle harmonieorkestleden tegelijk spelen en worden afgewisseld met fijnbesnaarde composities en klassieke muziek.

Muzikanten

CMV Wilhelmina telt 70 leden. Daarvan maken 46 deel uit van het Harmonieorkest. Eind november won het Harmonieorkest nog een eerste prijs bij een prestigieuze landelijke wedstrijd.

Hugo Sloterdijk is een veelbelovende pianist en sinds 2011 leerling van Wibi Soerjadi. Samen traden zij al op in New York, Taiwan en in Londen! Hugo is geboren en getogen in Bedum en voor hem is het heel speciaal om voor vele vrienden en bekenden zijn talent en passie te delen. Speciaal voor het concert wordt zijn eigen vleugel in de kerk geplaatst. Al eerder traden CMV Wilhelmina en Hugo Sloterdijk samen succesvol op. De mix van harmoniemuziek en licht klassiek leidt tot een toegankelijke vorm die vele mensen aanspreekt.

Entree kaarten

Kaarten kosten € 12,50 per stuk. De opbrengst van de kaartverkoop komt geheel ten goede aan de goede doelen. Verkochte tickets blijven geldig!

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de volgende voorverkoop adressen:

• Primera De Gele Klap in Bedum
  • Sporthuis Winsum
  • Boerma’s Antiekhoeve in Uithuizen

Ook online zijn entreekaarten te bestellen. Klik hier om je tickets voor het benefietconcert te bestellen!

VIP arrangement

Voor belangstellenden is er een speciaal VIP programma, dat bestaat uit een tweegangen diner voorafgaand aan het concert bij Hotel 't Gemeentehuis in Bedum en gereserveerde plekken vooraan in de kerk. De VIP gasten zitten op de eerste rij. Het VIP arrangement bedraagt € 75,- per persoon. U kunt zich tot uiterlijk 28 maart aanmelden voor het VIP arrangement door een mail te sturen naar: phdijken@ziggo.nl Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter van Dijken, tel 06 38743904. Er is ruimte voor maximaal 25 VIP gasten.

Locatie

Het benefietconcert vindt plaats in de Maranathakerk in Bedum op de hoek van het Versplein en de Kleinestraat. U kunt uw auto het beste parkeren op het Versplein. Het concert begint om 20:00 uur en de kerk gaat open om 19:00 uur. Vooraf kunt u in de foyer van de kerk een kop koffie krijgen. Rond 21:15 uur zal het concert ongeveer afgelopen zijn.

Verloting

Na afloop van het concert vindt er nog een verloting plaats. Uw entreekaart bevat een nummer of een code, dat  tevens uw lotnummer is om in aanmerking te komen voor een prijs.

Er zijn maximaal vijf prijzen te winnen. Deze worden zeer zorgvuldig samengesteld.

Hebt u vragen of bijzondere verzoeken, dan kunt u contact opnemen met Peter van Dijken van de Lionsclub (M: phdijken@ziggo.nl  of  T: 06 38743904)